Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Happy vo verzii východ. Aj Košice prerobili známy hit
Zdielať na

Happy vo verzii východ. Aj Košice prerobili známy hit

KOŠICE / Videá k hitu Happy z dielne Pharrella Williamsa vznikajú po celom svete a výnimkou nemohli byť ani Košice. Ambíciou vtipného klipu bolo poukázať na fakt, že aj Košičania sú jednoducho Happy.

Happy mánia aj v Košiciach

Z piesne Happy amerického hudobníka a producenta Pharrella Williamsa sa stal hit a ľudia na celom svete sa predbiehajú v tom, kto k piesni vytvorí kreatívnejšie video. Ani Slováci nezaostávajú. Ako prví natočili klip v Tatrách a Happy sú aj ľudia v Bratislave.

Fenomén, ktorý pohltil svet aj Slovensko, nakazil šťastím aj východniarov. Košičania nezaváhali a svetlo sveta uzrelo video, z ktorého je zrejmé, že aj v metropole východu sa žije lepšie než dobre.

"Aj naše Košice si zaslúžia takýto veselý klip. Predsa len ide o nádherne mesto, na ktoré by sa nemalo zabúdať," povedal o hlavnej myšlienke a dôvodoch vzniku videa autor Marek Petráš z Rádia Košice.

Autorovi Happy videa z Trenčína Petrovi sa však podarilo niečo neuveriteľné. Trenčanom sľúbil, že keď pôjde do USA, megahviezdu Pharella Williamsa osobne vyhľadá. A svoj bláznivý sľub aj splnil. Veď sa pozrite:

Dojatý Pharrell

Mestá prezentujú v klipoch to najlepšie, čo doma majú. A Košice toho ukázali neúrekom. Natáčalo sa na Hlavnej ulici, ale aj vo veži známeho košického Dómu. V tomto meste sú ľudia jednoducho Happy a neboja sa to ukázať. Veď posúďte sami.

Nie je snáď nikto, kto by pieseň ešte nepočul. Hrá sa totiž naozaj všade a v rôznych verziách. Jedna je ale špecifická, a to tým, že je bez melódie. Môžete si ju pozrieť TU.

Aj samotný Pharrell je z úspechu svojej piesne nadšený. Umelca nápady fanúšikov tak dojali, že sa v známej šou Oprah Winfrey dokonca neubránil slzám. VIAC TU.

Súvisiace články