Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO. Žena nechala dieťa v aute, tento muž ho zachránil
Zdielať na

VIDEO. Žena nechala dieťa v aute, tento muž ho zachránil

ADELAIDE / Horúčava ako na púšti! Neuveriteľných 42,7 °C. Žena išla na pohár vínka neďaleko nákupného centra a dieťa na ňu čakalo v aute. Z kovového pekla ho zachránil ochrankár. Video bolo zverejnené na portáli LiveLeak.com a doteraz ho videlo viac ako 103 000 ľudí.

Horúčava ako na púšti

V austrálskom meste Adelaide sa teploty šplhajú do naozaj rekordných výšok. V deň, kedy nechala žena dieťa v aute a odišla, bolo až 42,7 °C. Svoje auto zaparkovala pred nákupným centrom a odišla na víno. Keďže prezieravá žena auto zamkla, dieťa bolo celú dobu v kovovom pekle.

Zachránil ho až ochrankár. Ten bol nútený rozbiť na okno, aby sa k dieťaťu dostal. Keď sa žena vrátila, bola prekvapená, že má poškodené auto. Priznala, že si bola sadnúť na pohárik vína.

Bez trestu

Do nákupného centra bola privolaná aj polícia, ktorá ženu vypočula.Tá uviedla, že dieťa jej bolo zverené, pretože jeho mama je chorá. Dieťa bolo okamžite prevezené do miestnej nemocnice, kde ho vyšetrili lekári. Našťastie sa mu nič nestalo a je úplne zdravé. Žena vyšla v tomto prípade bez akýchkoľvek sankcií či trestov. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články