Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
SKRYTÁ KAMERA: Pes je sám doma, skončí v mikrovlnke
Zdielať na

SKRYTÁ KAMERA: Pes je sám doma, skončí v mikrovlnke

WASHINGTON / Psy jedlo proste milujú! A niekedy sa nezastavia naozaj pred ničím. Dokázala to aj fenka Lucy, ktorá dostala chuť na kuracie nugetky a nič ju nedokázalo zastaviť. A to ani vysoká kuchynská linka. Geniálna fenka bígla dokonca použije aj stoličku. Tento kuriózny prípad zverejnil britský denník Daily Mail.

Hlad nič nezastaví

Bígl Lucy je veľmi nezbedná fenka, ale aj veľmi múdra. Zatiaľ čo jej majiteľ Rodd Scheinerman nebol doma, bola Lucy prichytená ako kradne kuracie nugetky rovno z mikrovlnky. Použila na to strategický a dobre premyslený plán. Lucy sa najprv veľmi nepokojne pohybuje po kuchyni a hľadá jedlo, ktoré jej tak vonia. Snaží sa vyskočiť na kuchynskú linku, ale tá je pre ňu príliš vysoká. Píše britský denník Daily Mail.

Otvorila si mikrovlnku

Lycu sa však nevzdala a skúšala šťastie ďalej. Potom sa rozhodla použiť stoličku! Fenka ju odtlačila dostatočne blízko linky na to, aby na ňu vyskočila. Psík potom otvorí svojou labkou mikrovlnku a zhodí čerstvo upečené kuracie nugetky na zem. Dobrota sa môže podávať! Po Lucy našli majitelia už len stopy labiek a kopu omrviniek.

"Lucy bola vždy problémová. Keď sme niekedy prišli domov, našli sme poposúvaný nábytok a zmiznuté jedlo. Nikdy som nevedel ako to dokázala," povedal majiteľ Rodd. Preto sa rozhodol fenku nachytať a do kuchyne dal skrytú kameru. Nezvyčajné video si pozrelo na videoportáli YouTube už viac ako 2,8 milióna ludí.

Daily Mail, youtube.com/Rodd Scheinerman

Súvisiace články