Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO. Vianočný pozdrav od Chucka Norrisa!
Zdielať na

VIDEO. Vianočný pozdrav od Chucka Norrisa!

WASHINGTON / Vianoce sa nezadržateľne blížia a s nimi aj vianočné pozdravy od našich blízkych. Kým v minulosti to boli najmä pohľadnice, dnes sú to videopozdravy. Jeden taký natočil aj Chuck Norris a stojí za to! Video zverejnil server LiveLeak.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Chuck Norris je americký akčný hrdina a hollywoodsky herec, ktorý je na internete už fenoménom. Hlavne pre vtipy na jeho osobu, ktoré pozná celý svet. Tentokrát sa nedal zahanbiť a vydal vianočné video. Začína však netradične - dielom Hamlet od Shakespeara:

Rozplynul sa, keď kohút zaspieval.
Vraj vždy keď priblíži sa svätvečer
a ľudstvo slávi Božie narodenie,
to ranné vtáča spieva celú noc
a nijaký duch strašiť nemôže;
noc pokojná je, hviezdy tratia moc
a víly ani strigy neublížia:
ten čas je blažený a posvätný.

Roznožka na lietadle

Presne týmito slovami začína záber na obľúbeného akčného hrdinu, ktorý stojí naraz na dvoch letiacich lietadlách. Na Chuckovej hlave stojí pritom ešte 11 pilotov, ktorí znázorňujú vianočný stromček a majú na sebe svetielka. To však nie je všetko!

Hviezda seriálu Walker Texas Ranger urobí priamo na krídlach lietadiel roznožku! Pravdepodobne tak naráža na šialenú reklamu, ktorú natočil akčný hrdina Jean-Claude van Damme. Ten robil "roznožku" pre zmenu medzi dvoma kamiónmi. Avšak Chuck, ktorého pyžamo vraj nosí aj samotný Superman, musí byť najlepší!

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

LiveLeak TV JOJ

Súvisiace články