Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ste sociopat? Ja tiež, odkazuje Vyskočil (21) zo seriálu Klan
Zdielať na

Ste sociopat? Ja tiež, odkazuje Vyskočil (21) zo seriálu Klan

BRATISLAVA / Nemáte radi priveľkú spoločnosť? Ste občas precitlivelí a rozplače vás aj televízna reklama? Vedzte, že trpíte poruchou. Poruchou, ktorou trpia tisíce Slovákov. A to vrátane známych ľudí. Jedným z nich je talentovaný herec Patrik Vyskočil.

Sociopat? Nie je to nadávka

Sociopatia je problém, ktorý súvisí s dobou, ktorú žijeme. Je to akési civilizačné ochorenie, ktoré sa dotýka viac ľudí, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Priznal sa k nej aj mladý talentovaný herec Patrik Vyskočil.

"Laicky povedané, ide o poruchu osobnosti a sociálnych vzťahov. Dá sa však vnímať aj pozitívne. Takýto človek býva väčšinou citlivejší k vonkajším vnemom," vysvetlil psychiater Mudr. Robert Ölvedy.

Dobré aj zlé emócie

A to je dôvod, prečo Patrika chytil za srdce projekt Srdce pre deti. "Som sociopat. Dobré aj zlé emócie si celkom užívam. Už len kvôli tomu, že som herec. Viem to veľmi dobre zúžitkovať na javisku a z emócií čerpám," podotkol nádejný herec.

Emócie podľa vlastných slov zbiera a ukladá ako tajné zbrane. Tie potom v príhodný okamih vyberie a použije. Zrejme aj preto sa nielen podľa diváckych ohlasov rodí nová hviezda. Aktuálne je súčasťou divadla Nová scéna v Bratislave a divákom sa predstaví v seriáli televízie JOJ Klan s podtitulom V Dobrom aj zlom.

SMS-ka pre dobrú vec. ĎAKUJEME!

Patrik sa už po druhýkrát zapojí do najväčšieho charitatívneho programu Srdce pre deti. To môžete podporiť zaslaním prázdnej SMS v hodnote 5 EUR na číslo 871.

Službu podporujú všetci traja mobilní operátori. Hodnota SMS je vďaka operátorom konečná a v plnej výške používaná na pomoc deťom, keďže režijné náklady projektu hradí denník Nový Čas. Srdce pre deti využíva verejnú zbierku Nadácie Pontis registrovanú ministerstvom vnútra. POHYB VAŠICH PEŇAZÍ sa dá SLEDOVAŤ ONLINE.

Srdce a jeho história

Springer prišiel na charitatívny nápad v roku 1978. V rádiu sa dopočul, že každoročne následkom dopravných nešťastí zahynie na cestách v Nemecku takmer 1 500 detí. Na väčšine miest totiž chýbali semafory či priechody pre chodcov.

Vydavateľ Springer sa rozhodol, že to tak nenechá a do veci zaangažoval denník Bild. A ukázalo sa, že práve sila najväčšieho tlačeného média v Európe môže ľudí zmobilizovať pre dobrú vec. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články