Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nechal si potetovať penis! Teraz má trvalú erekciu
Zdielať na

Nechal si potetovať penis! Teraz má trvalú erekciu

Dvadsaťjedenročný mladík si zabezpečil trvalú erekciu. Potom čo si svoj penis nechal potetovať, vytvorila sa mu tzv. píšťaľ (latinsky fistula). Mladý Iránec je spokojný, operáciu odmieta.

Mladík si starou tradičnou metódou nechal na svoje prirodzenie vytetovať nápis "Šťastnú cestu" a písmeno "M" podľa krsného mena priateľky. Spôsobil si tým stoporenie penisu, ktoré nie je doprevádzané sexuálnou žiadostivostou. Laicky povedané, má trvalú erekciu.

"Pacient bol potetovaný ručne. Ihla zrejme prenikla príliš hlboko, vytvorila sa tým píšťaľ - tá prepojila tie žily, ktoré normálne prepojené nie sú. Jeho penis sa teraz plní krvou rýchlejšie. To spôsobilo permanentnú erekciu," uviedli lekári z Kermanshah University.

Niekoľko dní po operácií bol penis bolestivý a erekcie sa nedostavovali. Potom sa všetko dalo do "normálu." Podľa lekárov by sa mal mladík podrobiť operácii, pri ktorej by sa žily zase prepojili. To ale Iránec rázne odmieta. Vraj ho nič nebolí a všetko si užíva.

Najväčšia pýcha každého chlapa sa skrýva v nohaviciach. Či už si to priznáte alebo nie, je to tak. My sme pátrali po tom, od čoho závisí sila erekcie. A dozvedeli sme sa naozaj zaujímavé veci.

Súvisiace články