Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nebezpečná andropuza. Možno ohrozuje aj vašu polovičku!
Zdielať na

Nebezpečná andropuza. Možno ohrozuje aj vašu polovičku!

BRATISLAVA / Ženy v určitom veku prichádzajú do štádia menopauzy, to je dobré známe. Hormonálne zmeny však nepostihujú len ženy, ale aj mužov. Naše polovičky však majú andropauzu, čiže syndróm starnúceho muža. Uvažujete nad tým, či to už stretlo aj vášho muža? Škoda myšlienok, ak totiž toto obdobie prežíva, určite to neujde vašej pozornosti. Stále unavený, rastie mu bruško, má výstrelky pubertiaka a mnohé iné nevysvetliteľné spôsoby, ktoré tu doteraz neboli... tak čo, nepripomína vám to niečo?

Poraďte sa

Najdôležitejším mužským hormónom je testosterón, ktorý mužom môže začať klesať už po tridsiatke a spôsobuje im nemalé problémy. Poruchy erekcie, slabé prežívanie orgazmu, zrazu nevie komunikovať s partnerkou, deťmi, spolupracovníkmi, všetko mu lezie na nervy a na nič nemá chuť. Na všetko je však riešenie a netreba hneď vešať hlavu. Ak si neviete poradiť, stačí vyhľadať odborníka, s ktorým sa môže muž poradiť.

Buďte zdraví

Jedným z problémov sú rôzne výstrelky, ktorých sa muži v tejto druhej puberte často dopúšťajú. Pre pocit úniku a v snahe všetko dostihnúť siahajú po nových motivačných prvkoch. Na čas ich na nohy postaví silné športové auto, oblečenie pre teenagerov a v neposlednom rade oveľa mladšia partnerka. Chráňte si svoju lásku a preventívne sa spolu venujte napríklad pravidelnému športu a žite aktívne. To zaručene bude stimulovať hladinu mužského hormónu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články