Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nekonečný kašeľ vášho dieťaťa vyriešia zimné športy!
Zdielať na

Nekonečný kašeľ vášho dieťaťa vyriešia zimné športy!

V noci sa budíte vy aj vaša ratolesť na dusivý kašeľ? Počúvate tento neželaný koncert už viac týždňov? Jednoduché riešenie, pošlite ho na ľad. Je totiž potvrdené, že ak deti vykonávajú pravidelne zimné športy, posilňuje to ich imunitu. Tajomstvom prevencie je namiesto tepla chlad.

Otužovanie ako prevencia

Dobre známe otužovanie nie je prospešné len pre dospelých jedincov. Samozrejme, pravidlá sa líšia. Hoci je to na prvý pohľad neuveriteľné, práve zima je jedným z najlepších prostriedkov, ktoré sú prospešné pre zdravie vášho dieťaťa počas zimných mesiacov.

Prirodzená inhalácia

Ak vaše dieťa dáte na zimný šport ako napríklad korčuľovanie, dochádza k zaujímavému javu. Vyparovanie ľadu totiž pôsobí ako čiastočná inhalácia. Preto môžete takýto druh pohybu pestovať u svojho syna či dcérky už od ranného detstva.

Ležanie v teplej posteli počas choroby s teplomerom pod pazuchou a neutíchajúci kašeľ môžu byť pre vás len spomienkou na minulú zimu. Vyhnite sa častým návštevám lekára a skúste sa vy aj vaše dieťa otužovať. Chlad totiž nie je až taký nepriateľ...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články