Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcete pracovať v Silicon Valley? Plat je 100 000 dolárov
Zdielať na

Chcete pracovať v Silicon Valley? Plat je 100 000 dolárov

Chcete pracovať v Silicon Valley? Nie je problém! Objavili sme výzvu ľudí, ktorí aj slovenským IT maniakom ponúkajú prácu v tejto počítačovej mekke. Už pol roka tam pracuje aj Filip Šanta. Mladík, ktorý minulý rok zaujal internetovou kampaňou so sloganom - vezmite ma do Silicon Valley, budem dva mesiace pracovať za jedlo. Zdá sa, že jedlo bolo dobré a Filip tam zostal.

Je to tam úžasné

Práca medzi špičkami z celého sveta, život v mekke internetu a počítačový, ročný plat 100 000 dolárov, to už nemusí byť len nesplnený sen mnohých šikovných programátorov.

Skúsení počítačoví harcovníci sa totiž rozhodli pomôcť šikovným Slovákom. "Vieme ľudí poslať," hovorí IT špecialista Michal Truban. Michal strávil tri mesiace v Silicon Valley a nešetrí nadšením. "Je to tam úžasné...všetci tým žijú," tvrdí Michal. Prekvapilo nás, že sme medzi požiadavkami našli aj výzvu pochváliť sa hackerskými skúsenosťami.

Dva mesiace pracoval za jedlo

Filip Šanta pred rokom zaujal svojou stránkou "vezmite ma do silicon valley" a prosbou, že bude pracovať dva mesiace len za jedlo. Dnes je jeho sen už skutočnosťou. Zavolali sme mu priamo do Silicon Valley, kde už pol roka pracuje. "Je to tu super, úplne iný svet. Hlavne sa nevzdávať," povedal Filip.

Ak aj vy patríte k talentovaným programátorom a dizajnérom a túžite pracovať v Siliicon Valley, prečítajte si TU.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

indiatimes.com

Súvisiace články