Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Poistnú udalosť za vás môže vybaviť aj servis
Zdielať na

Poistnú udalosť za vás môže vybaviť aj servis

Papierovačky, obhliadky a kolotoč ďalších nepríjemností. To všetko musíte absolvovať po ťukancoch aj vážnejších dopravných nehodách. A teraz dobrá správa. Asistenčné služby poisťovní to však radi vybavia za vás. Stačí ich o to požiadať.

Ušetria váš čas aj peniaze

"Z našej skúsenosti si to klienti nechávajú vybavovať všetko cez nás," hovorí prijímací technik Michal Chalama. Asistenčné služby poisťovni sú ešte stále veľmi málo využívané. Napriek tomu dokážu ušetriť čas a dokonca aj vaše peniaze. Hneď po havárii je teda najjednoduchšie zavolať na infolinku poisťovne.

"Tá mu vie odporučiť buď najbližší servis, alebo servis podľa toho, aký si klient zvolí a všetky ďalšie náležitosti sú riešené medzi poisťovňou a servisnou spoločnosťou," informuje hovorkyňa UNION poisťovne Judita Smatanová.

Servis urobí takmer všetko

"Poisťovne sa klientom snažia zjednodušiť proces náhrady škody. To znamená, že už klient nemusí ísť s poškodeným vozidlom do poisťovne na obhliadku, ale môže tak urobiť v zmluvnom servise," vysvetľuje hovorkyňa Allianz SP Lucia Muthová. "Servis už urobí všetko, čo by musel klient urobiť na dvoch miestach, to znamená obhliadku, aj opravu vozidla," dodáva Muthová.

Ak je vaše auto nepojazdné, asistenčné služby poisťovni zabezpečia aj bezplatný odťah. "Ak vaše vozidlo zostane nepojazdné, asistenčná spoločnosť sa vám postará o dopravu do cieľa, alebo napríklad ubytovanie, pokiaľ vám vozidlo v servise neopravia," hovorí Smatanová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ilustračná foto

ISIFA

Súvisiace články