Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Chcete dieťa? Tak šup šup! Dnes je najplodnejší deň v roku
Zdielať na

Chcete dieťa? Tak šup šup! Dnes je najplodnejší deň v roku

Posledný mesiac v roku je podľa odborníkov najvhodnejším pre počatie dieťaťa. Dôvody? Dlhé zimné večery, predvianočné večierky a tiež lepšia kvalita spermií. A z decembra je vraj tým najlepším dňom ten jedenásty. Teda dnešný dátum!

Takže pokiaľ plánujete rodinu, dnes žiadny večer strávený pri počítači alebo televízore. Šup šup na to, nech sa dielo podarí...

Tvrdí to štúdia odborníkov

Prečo práve 11. december? Tento deň označila za najvhodnejší v roku pre počatie potomka štúdia, ktorú si nechala vypracovať britská spoločnosť predávajúca sexuálne pomôcky. Ako píše Daily Mail, vo Veľkej Británii sa naviac detí rodí 16. septembra, čo je presne 40 týždňov od zmieňovaného 11. decembra.

Pomáhajú aj oslavy a večierky

Podľa odborníkov nie je väčšia plodnosť v decembri náhodná. Zimné obdobie je podľa lekárov priaznivo naklonené plodeniu detí aj preto, že v chladnejšom počasí sa zvyšuje kvalita spermií. Navyše je tento čas tradične plný predvianočných osláv, párty a večierkov, kedy popíjanie alkoholu a bujaré veselie pomáha prelomiť ľady, potlačiť stres a pripraviť vhodnú pôdu pre sexuálne aktivity.

Jedine overiť na vlastnej koži...

Možnosť overiť si fakt, či opäť raz vedci a odborníci nemali čo robiť a vymysleli ďalšiu nezmyselnú teóriu, si napokon môžete na vlastnej koži. Najmä tí rodinychtiví majú o dôvod navyše vrhnúť sa na príjemnú činnosť! A ak by to nevyšlo práve dnes, takmer celá zima je ešte pred nami...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články