Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chcete dopriať milenke 11 typov orgazmov? Tento muž vás to naučí!
Zdielať na

Chcete dopriať milenke 11 typov orgazmov? Tento muž vás to naučí!

Vedeli ste, že až 80 percent žien len ťažko dosiahne vaginálny orgazmus? Pritom ženské telo je úžasný nástroj, na ktorý hrať sa treba naučiť. Ak ste si doteraz mysleli, že niečo také ako kurz sexu potrebuje naozaj len úplný amatér a začiatočník, mýlite sa. Na kurze sexu nám to dokázal guru Alex May. Tomu totiž "cez ruky" prešiel obdivuhodný počet žien...

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH DIVÁKOV!

Ženy verzus muži

Roky driny, učenia a pekný počet sexuálnych partneriek. Tým sa pýši guru sexu Alex May. Umeniu sexu učí ľudí po celom svete. "Vyštudoval som psychológiu a sexuológiu a to ma posunulo ďalej ku couchingu - učiť ľudí, čo robiť, aby mali úžasný sex," komentuje May. "V kruhu priateľov sa začalo o mne rozprávať. Vedeli, čo robím so ženami, lebo ženy rady klebetia. Tak za mnou začali chodiť kamaráti, či by som im neprezradil, čo robím, že sú zo mňa také hotové. Onedlho som začal radiť ženám, ako sa môžu stať najúžasnejšími milenkami."

Mužov, ktorí chodia na kurz sexu, delí do dvoch skupín. Tí, čo majú úprimný záujem spoznať ženské telo a urobiť svoju ženou šťastnou, alebo typickí playboy-chlapci, ktorí chcú každý víkend vyraziť dych inej žene. So ženami sa mu však pracuje lepšie. "Ženy sa zaujímajú o všetko."

Zlý sexuálny život nie je normálny!

Dôvodom, prečo nie je pre ženy vyvrcholenie až takou samozrejmosťou, je podľa Alexa Maya "zlé nastavenie spoločnosti, všeobecná nevzdelanosť mužov a žien o tom, ako funguje ženské telo". Najhoršie však je, že fakt, že náš sexuálny život nestojí za nič, považujeme za normálne.

Alexove kurzy učia mužov a ženy pochopiť sexualitu a naučiť sa, aký úžasný nástroj je ženské telo. "Počas prvého dňa pomáham ľuďom vyrovnať sa s blokmi v hlave. Aby sa uvoľnili a zistili, čo vlastne chcú. Druhý deň ich učím konkrétne techniky a postupy."

11 typov orgazmov

Slováci však, zdá sa, nie sú až takí konzervatívni, pretože na Alexove kurzy chodia desiatky z nich. Naši chlapi sú podľa majstra sexu ako všetci ostatní. Nevedia o sexe nič. "Väčšina mužov získava svoje vedomosti o sexe z porna. Je to úplne zlé. Nie je nič horšie, ako dotýkať sa ženy tak, ako to robia v pornofilme," hovorí May.

Predohra má podľa neho trvať aspoň 40 minút. Dotýkať sa intímnych miest, napríklad poprsia, môžete až po 20 minútach. Za najväčšiu tragédiu považuje klasické štyri ťahy na bránku – dať pusu, chytiť za prsko, trošku sa prstami pohrabať tam dole a zasunúť. Žene pritom môže muž priviesť až 11 typov orgazmov!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články