Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nemusíte ani prstom pohnúť. Upracú, navaria, vyvenčia...
Zdielať na

Nemusíte ani prstom pohnúť. Upracú, navaria, vyvenčia...

Horúčavy okrem iného spôsobujú zvýšenú únavu, a tak je celkom prirodzené, že máme oveľa menej energie. Ľudsky povedané - že sme leniví. Pozreli sme sa preto, čo všetko môžu za nás urobiť iní.

Zavolajte si niekoho na venčenie

Ak sa vám v týchto horúčavách nechce ani päty z domu vytiahnuť, no váš štvornohý kamarát sa už nevie dočkať pobytu vonku, môžete si na venčenie objednať človeka, ktorý sa vám o psíka postará. "Cena za deň stráženia sa pohybuje okolo 10-15 euro," tvrdí majiteľka portálu na stráženie psov Vierka Švarová. 

Nemusíte sa dokonca starať ani o to, čo chcete jesť. Na internete nájdete ľudí, ktorí vám prídu navariť priamo k vám domov. Výška ceny tu však závisí od toho, aké náročné jedlo na prípravu si prosíte. S riadmi a prachom si taktiež nemusíte robiť starosti. Stačí zavolať upratovaciu službu. "Zhruba okolo 120-150 eur treba rátať na kompletné pekné upratanie bytu," povedal Anton Antaš, hovorca upratovacej firmy.

Masáž v domácom prostredí

Dnes už dokonca máte možnosť urobiť nákup potravín priamo cez internet. A keďže akákoľvek činnosť je v tomto teple namáhavejšia ako inokedy, môžete si pokojne zaplatiť aj ľudí, ktorí sa postarajú o vaše skrášľovacie procedúry. Od manikúry, pedikúry či masáž priamo v pohodlí vášho domova. "Klasická masáž priamo doma u klienta sa pohybuje od tých 20 eur," informoval masér Martin.

To, že behom jediného dňa vyriešite takmer všetky povinnosti a nemusíte pri tom ani vyjsť von z domu však nie je lacný špás. Veď si to zrátajme. Za stráženie psíka, upratanie či obed, ktorý vám navaria priamo doma a ďalšie skrášľovacie procedúry môžete zaplatiť aj cez 200 eur! Koniec koncov, nie nadarmo sa preto hovorí, že čas sú peniaze.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

families.com

Súvisiace články