Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Slová, ktoré zaberajú. Aby bol sex ešte vášnivejší!
Zdielať na

Slová, ktoré zaberajú. Aby bol sex ešte vášnivejší!

Ráno nežní, večer drsní. Cez deň slušní, v noci hriešni! Vulgárne slová v posteli vraj okorenia váš sexuálny život. Drsné prejavy živočíšnej túžby v správny čas a na správnom mieste môžu byť tým pravým orechovým nielen pre vášnivé šelmy ale aj bojazlivých zajkov!

UPOZORŇUJEME, ŽE REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH DIVÁKOV!

Ty môj medveď!

"Partnerka v eufórií často vykrikovala: "Ježiši, ty môj medeveď". A raz mala taký orgazmus, že som musel volať záchranku," chváli sa Jaroslav (51) pre český internetový portál idnes.cz. Zároveň dodáva, že akékoľvek spontánne a expresívne vyjadrenie pratnerkineho vzrušenia je pre neho tým najväčším afrodiziakom.

Jaroslav je však jeden z mála opýtaných mužov, ktorí sa nehanbili odpovedať. Ukázalo sa totiž, že bez ohľadu na pohlavie sa jedná o jednu z najchúlovestivejších otázok, ktorú idnes.cz mohlo položiť.

Ženy chcú tvrdý sex. Niektoré

Ženy boli v týchto otázkach ešte zdržanlivejšie a svoje túžby vyjadrovali len s veľkou opatrnosťou. A hoci prieskumy z celého sveta tvrdia, že až 70 percent žien túži po tvrdšom sexe s neslušnými výrazmi, nemôžeme to potvrdiť.

Oslovené ženy dávali prednosť skôr tichu, prípadne nežným lichôtkám a mali ďaleko od odvážnych anonymných výkrikov na internetových fórach. 

"Môj muž by možno pár slov ocenil, ale mne to po tých rokoch manželstva propadá trošku zvláštne. No občas mu niečo poviem, ale čo, to nepoviem, pretože sa hanbím," priznala sa Martina (30), ktorá je na rodičovskej dovolenke.

Chlap má rád sprosté slová

Vulgarizmy v posteli vzrušujú skôr mužov ako ženy. Roman (53) si myslí, že chlap má rád aj sprosté slová, ale skôr v situácii, keď dvojica k sexu ešte len smeruje, nie priamo pri ňom.

"Občas mám rád, keď je sprostá, ale musí to byť len jedno, dve slová, ktorú ma môžu viac vzrušiť, ale pozor, keby to prehnala, tak ma tým môže otráviť," zamýšľa sa.

Aby ste mohli lepšie spoznať, čo sa vám pri sexe páči (a čo nie), je teda nutné zbaviť sa zbytočnej hanby. To platí najmä pre ženy, ktoré sú v tejto oblasti konzervatívnejšie. Avšak práve hanblivosť a konzervatívnosť vás môžu pripraviť o možnosť zrealizovať všetky svoje fantázie a užiť si kvalitný sex bez zábran.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články