Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Zomrel pri švédskej trojke, rodina za to vysúdila milióny
Zdielať na

Zomrel pri švédskej trojke, rodina za to vysúdila milióny

Rodina muža, ktorý zomrel pri švédskej trojke, dostane ako odškodné tri milióny amerických dolárov. To je v prepočte približne 2,43 milióna eur. Príbuzní Williama Martineza (31) totiž na súde uspeli so žalobou ošetrujúceho kardiológa.

Išiel do trojky, podviedol ženu

Lekár vraj Martineza z mestečka Lawrenceville v štáte Georgia vyšetroval pre bolesť v oblasti hrudníka. Tá vyrážala až do ruky. Kardiológ ale pacienta neupozornil, že sa má vyhýbať fyzickej aktivite.

Kardiológ mal podozrenie, že sa mu upcháva tepna. Preto spravil testy, ktoré mali tento predpoklad potvrdiť alebo vyvrátiť. Martinez však len deň pred komplexným vyšetrením zomrel na infarkt. A to v momente, keď sa oddával sexuálnym radovánkam s mužom a ženou. Tá, mimochodom, nebola jeho manželkou.

Zomrel

Právnici zastupujúci mŕtveho muža podali na kardiológa žalobu. Žiadali odškodné päť miliónov dolárov. Súd ale tvrdil, že za smrť si môže aj Martinez sám. Tak na 40- percent. 

Väčšinový podiel na jeho úmrtí má ale kardiológ, a preto musel zaplatiť tri milióny dolárov. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný. Právnici lekára sa odvolali.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy