Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tipy na romantické chvíľky, ktoré oživia stagnujúci vzťah
Zdielať na

Tipy na romantické chvíľky, ktoré oživia stagnujúci vzťah

Partnerské vzťahy nebývajú jednoduché. V počiatku ich zrodenia, keď sme čerstvo zamilovaní a šťastní, sa síce zdá byť všetko bezstarostné a jednoduché, ale postupom času ružové okuliare skladáme a zisťujeme, že aj napriek hlbokým citom, sa začína zo vzťahu vytrácať nadšenie a romantika.

Aj s tým sa ale pri troške snahy dá niečo robiť, niekedy stačí aj maličkosť. Pamätáte si na chvíle, kedy vám urobila radosť aj nepatrná maličkosť od partnera? Na začiatku vzťahu sa zaľúbenci radi obdarúvajú, aby tomu druhému dokázali, ako veľmi mu na ňom záleží. 

Gestá, slová, skutky

Postupom času, sa ale takéto obdobie vytráca a s ním bohužiaľ, aj romantika či vášeň, ktorá bola kedysi akýmsi hnacím motorom celého vzťahu. To je ale chyba. Aj v dlhodobom zväzku potrebujeme cítiť, že o nás partner stále stojí. Server AskMen priniesol niekoľko malých typov na ústretové gestá, ktoré do dlhoročného vzťahu môžu opäť priniesť trochu romantiky. 

1. Pripravte raňajky do postele

Nenáročné, ale vskutku milé gesto, ktorým svoju polovičku určite potešíte. Stačí, len aby ste cez víkend skôr vstali a pripravili partnerovi presne to, čo má rád. Následná donáška až do postele a milý úsmev určite rozžiari nielen víkendové ráno.

2. Romantické posedenie pri krbe

Ak patríte medzi šťastlivcov, ktorí doma majú krb či kachle, máte napoly vyhrané. Zapaľovať v ňom oheň nemusíte vždy len z praktických dôvodov. Také romantické posedenie pred krbom s pohárom vína môže byť začiatkom príjemného večera.

3. Zvodná sexi bielizeň

Ktorá žena by sa nechcela cítiť sexi? Ak chcete aj vy partnerke urobiť radosť, kúpte jej nejakú peknú spodnú bielizeň. Malá rada pre pánov - čo je sexi pre vás, môže ženám pripadať až príliš odvážne. Vyberajte teda s rozumom, aj decentnejšia podprsenka s jemnou čipkou môže byť sexi.

4. Malé prekvapenie na cestu do práce

Pokiaľ váš partner, partnerka v práci desiatuje, skúste malé prekvapenie v podobe vami pripravenej domácej desiaty. Pokiaľ nie, nezúfajte. Pre potešenie stačí aj malý odkaz do kabelky, či príručnej tašky. Prianie pekného dňa, alebo jednoduché vyznanie - Milujem Ťa, určite každého poteší.

5. Masáž

Kto z nás si niekedy nesťažoval na boľavý chrbát, alebo natiahnuté svaly? Ak chcete partnerovi urobiť radosť a ešte mu pomôcť od bolesti, nie je nič lepšie, než jemná masáž. Pustite k tomu ešte aj relaxačnú hudbu, romantická nálada na seba nenechá dlho čakať.

Vyberajte však správne! Nie každá masáž vám môže urobiť dobre!

ISIFA

Súvisiace články