Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nová TV hviezda! Volajte ma "vtierka"
Zdielať na

Nová TV hviezda! Volajte ma "vtierka"

Zdroj: YouTube.com

Zasmejte sa na videu. Bez výrazu v tvári tento neznámy prenikol do stovky televíznych prenosov!

Yarrow sa za chrbtami reportérov a reportérok prechádza pravidelne. Niekedy sa pozrie priamo do kamery, inokedy sa nechá obdivovať z profilu, sem-tam sa tvári, že telefonuje, číta si noviny, prechádza sa s taškou na kolieskach a súhlasne prikyvuje na komenty reportérov.

Guľatý Yarrow s riedkymi strniskom na hlave sa ukazuje takmer výhradne v tom istom oblečení, pričom jeho vizitkou sa stal práve béžový sveter.

Televíznu stanicu však obľúbenú nemá, vystúpil pred obrazovky viacerých staníc, vrátane BBC1, ITV, Channel 4, Sky News. Ako informovali novinky.cz, podarilo sa mu dokonca preniknúť aj na arabský kanál Al Džazíra, kde ho ľudia vyslovene milujú! "Tento chlap je doslova posadnutý tým byť na televíznej obrazovke," komentoval jeden z moderátorov televízie.

Jeho nenápadnú bezvýraznú tvár si však všimli aj televízni pracovníci, preto už niekoľko televízií odvysielalo špeciálne zostrihy Yarrowových priamych vstupov pred kameru. Pozrite sa aj vy!

;hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="489">

Najčítanejšie správy