Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tínedžerku obvinili z vraždy muža, ktorý ju vraj znásilnil
Zdielať na

Tínedžerku obvinili z vraždy muža, ktorý ju vraj znásilnil

Zdroj: Chrissy

Prokuratúra sa uzniesla, že proti mužovi, ktorý mal znásilniť toto dievčatko, nie je dostatok dôkazov. Súd ho oslobodil. O pár dní na to ho niekto zavraždil.

Roberta Daleyho našli susedia ležať v kaluži krvi vo dverách vedúcich do jeho bytu. Polícii a záchranárom stihol povedať ešte svoje meno a o pár minút na to zomrel. "Všade bola samá krv," hovorí šokovaný sused, ktorý muža našiel. "Jeho nohy sa triasli, ale bol stále pri vedomí. Keď prišla polícia, ešte im stihol povedať svoje meno... Bola tam aj jeho priateľka. Bol to pre nás šok. Robert bol slušný človek, nikdy nerobil problémy."

V súvislosti s vraždou Roberta z Brixtonu na juhu Londýna už polícia zatkla 18-ročného mladíka a 14-ročné dievča. Polícia potvrdila, že išlo presne o to dievča, ktoré obvinilo Roberta zo znásilnenia. Dievča prokuratúre tvrdilo, že hovorí pravdu a chce, aby muž čelil súdnemu obvineniu. Keďže však nebolo dostatok dôkazov, prokuratúra muža oslobodila. Vraj to poriadne dievča nahnevalo.

Podľa informácií Daily Mail bol Robert Daley zamestnaný ako stavbár a omietkár. Kvôli epilepsii však nevykonával svoje zamestnanie už minimálne sedem rokov. Polícia prípad ďalej vyšetruje.

Najčítanejšie správy