Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zaškrtil priateľku počas sexu
Zdielať na

Zaškrtil priateľku počas sexu

Zdroj: joj.sk/ilustračné

So ženou sa zoznámil na internete, potom ju mal počas sexu zaškrtiť

Jason (39) však tvrdí, že žiadnu vraždu neplánoval a celé nešťastie je len tragická náhoda. Podľa neho jeho priateľka Kerry mala v intímnych chvíľach rada, keď ju partner počas sexu tlačil na krk.

O'Malley vyšetrovateľom povedal, že Kerry ho nabádala na "trochu násilia" a šesť až sedemkrát sa na neobvyklé praktiky nechal nahovoriť hoci s nimi nesúhlasil. Týmto netradičným prípadom sa včera začal zaoberať britský súd.

Ženu, s ktorou sa Jason zoznámil na internete, našli v ich spoločnej domácnosti nehybne ležať na podlahe v obývačke. Vyšetrovatelia zistili, že bola zaškrtená pomocou obväzu. O'Malley na súde vyhlásil, že si nespomína na celý priebeh milovania. Tvrdí, že nikdy predtým počas sexu nepoužil žiadny obväz.

Obžalovaný si podľa jeho slov nepamätá na žiadnu udalosť, ktorá by viedla k smrti jeho milenky. Prokurátor však s jeho výpoveďou nesúhlasí. Podľa neho si Jason celú stratu pamäti vymyslel a žena utrpela také zranenia, že mu muselo byť jasné, že ju škrtením zabije. 

Porota upozornila na tvrdenie jeho bývalej ženy, s ktorou O'Malley stále občasne spával. Exmanželke sa mal k hroznému činu priznať. Jason jej krátko po vražde povedal, že spravil "niečo sprosté" a zabil Kerry. Obžalovaný taktiež podľa poroty trpí chorobnou žiarlivosťou.

Kerry našli muži zákona mŕtvu minulý rok v novembri. Súd včera o neobvyklom prípade nerozhodol a bude pokračovať v ďalších dňoch.

Informácie priniesol portál telegraph.co.uk.

Najčítanejšie správy