Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokujúce video: Žonglovala s bábätkom!
Zdielať na
Zahraničie

Šokujúce video: Žonglovala s bábätkom!

Na záberoch vidieť, ako žena chytí dieťatko za nohu a krúti ním ako so žonglérskym náradím

Slováci ostali v nemom úžase, keď zbadali rusky hovoriacu ženu, ktorá so svojím asi ročným dieťaťom stvárala večer pri mori desivé kúsky. Naši turisti neváhali a dych vyrážajúcu scénu si rýchlo nakrútili na mobilný telefón, keď sedeli za stolom plážovej reštaurácie.

Na záberoch vidieť ako mladá žena chytí dieťa za nohu či ruku a krúti ním ako so žonglérskym náradím. Na toto strašné varieté sa pozerá asi 4-ročné dievčatko a všetci hostia v reštaurácii. To ženu vôbec nevyviedlo z miery a jej konanie nedokázal stopnúť ani čašník.

Ak by ste si mysleli, že v tomto prípade ide iba o dajakú originálnu terapiu, nie je tomu tak. "Je to veľmi nevkusné varietné vystúpenie, kde bolo dieťa zneužité až týrané. Dieťa bolo vo veku a v polohách, kde prirodzene reaguje bolesťou," hovorí Viliam Žilínek, primár detského oddelenia Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku.

Podľa primára v žiadnom prípade v tomto videu nejde o rehabilitáciu. "Tá má zlepšovať zdravotný stav pacienta. Celá táto situácia vo mne vyvolala otázku, kto je väčší pacient?," dodal.

Viac sa dozviete vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy