Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pracovala ako prostitútka, zabil ju i jej dcérku!
Zdielať na
Zahraničie

Pracovala ako prostitútka, zabil ju i jej dcérku!

Zdroj: Morgan/ilustračné

Muž po tomto hroznom čine spáchal samovraždu.

Na Veľkonočnú nedeľu objavili v jednom z berlínskych bytov mŕtvolu 25-ročného Leona. Neskôr narazili na ďalšie dve bezvládne telá. Patrili Monte K. (22) a jej dvoročnej dcérke.

Mamička i dieťa vrah zadusil, nakoniec rovnakým spôsobom odprevadil zo sveta i seba. K strašnému činu muža dohnal fakt, že jeho priateľka pracuje ako prostitútka. Jej obrázky v dráždivých pózach objavil na internetovej stránke nemenovaného erotického klubu. 

Žena sa do bytu, ktorý sa nachádzal presne nad verejným domom, nasťahovala pred dvoma rokmi. O necelý rok sa zoznámila s Leonom, ktorý bol sprvu jej stálym klientom. Postupne mu začala sexuálne služby poskytovať bezplatne. Sex zadarmo prešiel do náklonnosti, náklonnosť sa zmenila na lásku.

Pred pol rokom sa k Monte, ktorá pochádzala z Lotyšska, presťahovala aj jej malá dcérka Samantha. Dievčatko dovtedy bývalo v Rige. Keď spolu začali žiť, Leonovi sa pochopiteľne prestalo páčiť, že Monta sa aj naďalej predávala. 

Leonova nespokojnosť však minulú stredu vyústila do tragédie. Muž svoju priateľku zaškrtil a skryl do chladiaceho boxu. Potom káblom udusil aj dievčatko a jej telíčko vložil do kufra. 

Napokon si sadol za počítač a napísal dopis na rozlúčku.

Informácie sa objavili na internetovom portáli bild.de

Zdielať na

Najčítanejšie správy