Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dušek sa ospravedlnil Žaludovi, Slamečku vynechal
Zdielať na

Dušek sa ospravedlnil Žaludovi, Slamečku vynechal

Zdroj: YOUTUBE

Svoje hanlivé výroky na margo homosexuálov Dušek v minulosti korunoval slovami, že sa na ministerstve dopravy či v budove ČD bojí „na chodbe zohnúť sa kvôli ceruzke“, aby nebol znásilnený.

Dušek dnes vyhlásil, že sa ospravedlňuje za to, že generálneho riaditeľa ČD označil za homosexuála. Zopakoval však svoju tvrdú kritiku Žaludu ako manažéra, ktorý je „najneschopnejším riaditeľom v histórii železnice“, mrhá prostriedky na propagáciu firmy a je zodpovedný za úbytok cestujúcich.

„Či skutočne je alebo nie je homosexuál – to nemienim bližšie skúmať. Je to lúpežník, tuneluje železnicu,“ citoval odborára Duška server idnes.cz

Jaromír Dušek, v minulosti šéf českého Odborového združenia železničiarov, pritom pred týždňom v rozhovore pre Lidové noviny ostro kritizoval nielen Žaludu, ale aj ministra dopravy Gustava Slamečku. Toho tiež označil za homosexuála.

Podľa odborárskeho šéfa obaja vo svojom okolí zvýhodňujú osoby rovnakej sexuálnej orientácie a na ministerstvo dopravy si priviedli asi dvadsať a do vedenia ČD až 30 ďalších homosexuálov, spolu s ktorými tieto úrady ovládli. Svoje hanlivé výroky na margo homosexuálov Dušek vtedy korunoval slovami, že sa na ministerstve či v budove ČD bojí „na chodbe zohnúť sa kvôli ceruzke“, aby nebol znásilnený. Dušek sa za svoje výroky odmietal ospravedlniť.

Dušek sa dočkal verbálneho odsúdenia, ale aj žalôb. Jednu z nich podal minister dopravy Gustav Slamečka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy