Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sexi tanečnice z Ria pomaly odkladajú hriešne kostýmy!
Zdielať na

Sexi tanečnice z Ria pomaly odkladajú hriešne kostýmy!

Včerajšiu ceremóniu sledovalo vyše 70 tisíc Brazílčanov a turistov z celého sveta.

Včerajšiu noc otvorila tanečná škola Mocidade Independente de Padre Miguel. Ceremóniu sledovalo vyše 70 tisíc Brazílčanov a turistov z celého sveta. Tí, ktorí sa nemohli udalosti zúčastniť osobne, sledovali sprievod doma pred obrazovkami. Farebné alegorické vozy pripomínali raj na zemi a sexi tanečníčky nezostali žiadnym mužským okom nepovšimnuté. Celkovo sa na včerajšom večeri predstavilo až dvanásť súťažných škôl, niektoré veľmi skúsené, iné amatérske, ale na kvalite tanca to vôbec nebolo badať.

Všetko bolo premyslené do najmenších detailov. „Nakúpili sme asi 50 fľaštičiek s parfémom Channel No. 5, aby takto voňala celá ulica,“ priznal riaditeľ školy Porto da Pedra, ktorá chcela pripomínať aj módnu návrhárku Coco Chanel. Odborná porota pritom nehodnotí len kostýmy, hudbu, alegorický voz, ale predovšetkým choreografiu tanca. Víťaz tohtoročného festivalu by mal byť vyhlásený už v stredu, kedy začína pre kresťanov 40-dňové pôstne obdobie.

Relatívne pokojnú atmosféru tohtoročného karnevalu však narušil nedeľňajší incident, keď sa sedemročná kráľovná samby Julia Lira rozplakala na čele slávnostného sprievodu. Ešte pred začiatkom sprievodu Juliin otec Marco Lira tvrdil, že jeho dcéra "je šťastná a pripravená tancovať". Rozhodnutie zveriť Julii na karnevale rolu kráľovnej školy samby Varadouro vyvolalo už skôr pobúrenie ochrancov práv detí, ktorí sa stavali proti jej účasti.

Aj tento rok si však svetoznámy karneval nenechali ujsť svetové hviezdy ako Madonna, Alicia Keys či Beyoncé.


Zväčšiť mapu

Súvisiace články

Najčítanejšie správy