Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Prácu snov na austrálskom ostrove získal 34-ročný Angličan
Zdielať na

Prácu snov na austrálskom ostrove získal 34-ročný Angličan

Víťaza Bena Southalla vybrali dnes zo 16 finalistov

Víťaza dnes vybrali zo 16 finalistov, ktorí mali záujem o šesťmesačné užívanie si radostí na Hamiltonovom ostrove vo Veľkej koralovej bariére, a to za plat 150-tisíc austrálskych dolárov (76.210 eur).

Hlavnou úlohou Southall bude, aby písal o zážitkoch na ostrove blog, pritiahol naň dovolenkárov a propagoval cestovný ruch austrálskeho štátu Queensland. Popri šnorchlovaní, kúpaní či opaľovaní, bude musieť víťaz čistiť bazén či kŕmiť rybičky.

Southall dosiaľ pracoval v oblasti organizácie charitatívnych finančných zbierok. Do nového zamestnania nastúpi 1. júla. V procese výberu porazil vyše 34.600 záujemcov z takmer 200 krajín, ktorí poslali žiadosti o prácu vo forme 60-sekundového videoklipu na webovú stránku www.islandreefjob.

Nábor na prácu snov spustil štát Queensland v januári v rámci reklamnej kampane. Lákadlo v podobe pracovného miesta je v skutočnosti skôr platenou dovolenkou.

Hovorca úradu pre turizmus Queenslandu Anthony Hayes uviedol, že mimoriadne úspešná súťaž o post správcu ostrova vygenerovala svetovú propagáciu v hodnote miliónov dolárov.

Najčítanejšie správy