Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
MiniColosseo sa predstavilo v Las Vegas
Zdielať na

MiniColosseo sa predstavilo v Las Vegas

Zdroj: noviny.sk

MONOGRAM Technologies, slovenský líder v oblasti vývoja, nasadzovania a údržby komplexných aplikácií a produktov integrujúcich najmodernejšie video technológie, po roku znova predstavil na veľtrhu mediálnych technológií svoju novinku. Išlo o National Association of Broadcasters (NAB) Show v americkom Las Vegas.

Po minuloročnom úspešnom predvedení systému Colosseo Arena Management, ktorého „videokocka“ v súčasnosti čaká na premiéru počas MS v hokeji na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a v Steel Aréne v Košiciach, spoločnosť predstavila úplne nové riešenie - miniColosseo.

Na rozdiel od svojho väčšieho brata je miniColosseo určené pre menšie športové arény s menším rozpočtom, ale s potrebou centrálne ovládať obsah na informačnej LED tabuli.

Systém Colosseo je unikátny all-in-one systém, pre riadenie športových a iných multifunkčných hál. Okrem informačnej videokocky, poskytujúcej divákom pohodlný audiovizuálny zážitok, videorozhodcu a celkového manažmentu zápasu, rieši Colosseo aj reklamné bloky na plochách, rezerváciu a predaj lístkov, turniketový vstup a monitoring návštevníkov.

Colosseo bol okrem Košíc a Bratislavy úspešne inštalovaný tiež na štadiónoch v Prešove, v Spišskej Novej Vsi a brnenskej hale Rondo.

NAB Show sa každoročne koná v Las Vegas. Najväčší americký veľtrh pre  elektronické médiá zahŕňa okrem filmovej zábavy aj vývoj, riadenie a poskytovanie digitálneho obsahu naprieč všetkými médiami. Tento rok počítajú organizátori s viac ako stotisíc návštevníkmi, ktorí budú zvedaví na produkty a riešenia 1500 vystavovateľov z celého sveta.

Viac informácií na www.miniColosseo.com, www.ColosseoEAS.com, www.NABShow.com a www.monogram.sk

Monogram 1

noviny.sk

Monogram 2

noviny.sk

Súvisiace články