Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Meteor alebo UFO? Nad Texasom sa diali veci...
Zdielať na

Meteor alebo UFO? Nad Texasom sa diali veci...

TEXAS / Obyvatelia Texasu, ktorí v piatok večer na oblohe zbadali ohnivú guľu tvrdia, že bola ako najjasnejší meteorit. Jej pozorovanie bolo hlásené nielen v Texase, ale aj v ďalších štátoch USA.

Boli ste pri tom? Pošlite nám foto či video. Ďakujeme!

Meteorit podľa videa padal prudko dole a nakoniec zhorel. Okrem texasu ho ľudia videli aj v Kansase, Oklahome či Arkansase. "Bola to najjasnejšia padajúca hviezda, akú som kedy videla. Bola jediná, ktorá klesla až do nižšej vrstvy atmosféry," cituje portál novinky.cz pozorovateľku Rebeccu. 

Nevysvetliteľné zvuky

Ľudia nezachytávajú "divné" úkazy len na video. Niektorým sa podarili nahrať aj zvuky, ktoré v poslednej dobe vydáva Zem. A znejú naozaj strašidelne. Nedávno sa o tom podľa vlastných slov presvedčili aj Bratislavčania. Vypočujte si autentickú nahrávku TU.

Nie je to žiadny vtip. Zvuky zaznamenali ľudia na celom svete. Na internete sa stále objavujú videá, ktoré zaznamenávajú tento zvuk. Presvedčte sa o tom sami. O zvláštnych zvukoch sme informovali už vo februári, VIAC TU. 

UFO na Slovensku

Amatérsku kameru vytiahol aj 45-ročný Pavol zo Starej Ľubovne, pôvodne sa chcel venovať iba mesiacu v splne, no na oblohe videl niečo ako UFO. "Sa mi tam začal objavovať nejaký objekt, ktorý mi pred kamerou začal kmitať, hýbať sa. Tak som sa na neho zameral," hovorí autor videa Pavol Szentivaniy. Video nájdete TU.

V júni 2013 sa podarilo nad Pezinkom natočiť nášmu divákovi záhadný objekt. V jednu chvíľu zrýchľoval, potom spomaľoval, no a v jednom okamihu sa úplne zastavil. Lietadlo to však mohlo byť len ťažko. Pozrite si záznam.

noviny.sk

Súvisiace články