Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
UFO zastavilo prevádzku letiska!
Zdielať na

UFO zastavilo prevádzku letiska!

BRÉMY, BRATISLAVA / UFO sa objavilo nad letiskom v nemeckých Brémach. Tam narobilo dokonca takú šarapatu, že tam museli na tri hodiny prerušiť jeho prevádzku. My sme zisťovali, či sa už niečo podobné stalo niekedy aj u nás.

UFO nezachytil žiadny radar

Nemecko. Letisko v Brémach. Krátko podvečer dispečeri vo veži spozorovali nevysvetliteľný úkaz. Šokovalo ich to. Radary, na ktorých videli všetky prelietavajúce lietadlá v okolí boli prázdne. Na kontrolu vyslali vrtuľník. Ani jeho posádka však záhadu neobjasnila. Po troch hodinách prevádzku na letisku opäť obnovili.

Podľa ufológov nie sú neidentifikovateľné úkazy nad letiskami ničím výnimočným. Týka sa to však najmä vojenských pristávacích plôch. V blízkosti civilných letísk mimozemšťanov často nevídať. "Mimozemšťanov zaujíma, ako ďaleko je technika a vývoj zbraní na našej Zemi," myslí si ufológ Miroslav Karlík.

Mimozemšťania na Slovensku

O všetkých vysvetliteľných aj nevysvetliteľných javoch v Slovenskom vzdušnom priestore by mali vedieť letové prevádzkové služby. Ich radary zachytia všetko, čo sa deje vo vzduchu nad našimi hlavami. Podobnú situáciu ako v Nemecku, u nás neregistrujú.

Ešte sú tu ale už spomínané vojenské letiská. Ani vojaci výskyt UFA nad Slovenskom ešte nikdy oficiálne nepotvrdili. "Vzdušné sily OS SR neregistrujú žiadne neidentifikovateľné objekty nad územím SR," informuje hovorkyňa ministerstva obrany Martina Balleková.

Dnes to vyzerá tak, akoby UFO v posledných dňoch cestovalo Európou. Neidentifikovateľný objekt totiž pred pár dňami spozorovali aj nad Bratislavou. Pri lepšej fantázii sa tak nedá sa vylúčiť, že nad Nemeckým letiskom úradovalo vlastne slovenské UFO.

Nevysvetliteľné zvuky

A to nie je všetko! Zem vydáva v poslednej dobe divné zvuky, ktoré znejú dosť strašidelne. Nedávno sa o tom podľa vlastných slov presvedčili aj Bratislavčania. Vypočujte si autentickú nahrávku TU.

Nie je to žiadny vtip. Zvuky zaznamenali ľudia na celom svete. Na internete sa stále objavujú videá, ktoré zaznamenávajú tento zvuk. Presvedčte sa o tom sami. O zvláštnych zvukoch sme informovali už vo februári, VIAC TU. 

UFO na Slovensku

Amatérsku kameru vytiahol aj 45-ročný Pavol zo Starej Ľubovne, pôvodne sa chcel venovať iba mesiacu v splne, no na oblohe videl niečo ako UFO. "Sa mi tam začal objavovať nejaký objekt, ktorý mi pred kamerou začal kmitať, hýbať sa. Tak som sa na neho zameral," hovorí autor videa Pavol Szentivaniy. Video nájdete TU.

V júni 2013 sa podarilo nad Pezinkom natočiť nášmu divákovi záhadný objekt. V jednu chvíľu zrýchľoval, potom spomaľoval, no a v jednom okamihu sa úplne zastavil. Lietadlo to však mohlo byť len ťažko. Pozrite si záznam.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy