Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadný úkaz v centre hlavného mesta. UFO nad Bratislavou!
Zdielať na

Záhadný úkaz v centre hlavného mesta. UFO nad Bratislavou!

BRATISLAVA / Viacerí obyvatelia Bratislavy odfotografovali na oblohe neznámy úkaz. Pôvodne chceli zaznamenať zaujímavé farebné oblaky, ktoré im pripomínali dúhu. Po pozornom prezretí fotografií objavili na záberoch nevysvetliteľný úkaz. Mnohí to označujú za UFO. Napokon, pozrite sa sami!

Dve Slnká

"Som chcel odfotiť oblak a potom som zistil, že je tam objekt, tak som opäť odfotil a zas tam bol," hovorí kameraman Pavol Alakša. Rovnaké zábery sa podarili nasnímať aj ďalším kolegom. V tom istom čase sa podarilo nasnímať podobný úkaz aj z iného miesta Bratislavy.

"Išli sme s manželom k Slovnaftu a videli sme na oblohe akoby druhé Slnko," hovorí Katarína Laloczky, obyvateľka Bratislavy. V tomto prípade akoby bol objekt za závojom oblaku. V oboch prípadoch to vyzerá na UFO - teda na nevysvetliteľné objekty, hoci kolegovia veria, že vysvetliteľné sú. 

"Spadá do kategórie UFO. Môže to byť však aj odraz. Ja by som povedal tak 50 na 50," informuje ufológ Miroslav Karlík.

Nevysvetliteľné zvuky

A to nie je všetko! Zem vydáva v poslednej dobe divné zvuky, ktoré znejú dosť strašidelne. Nedávno sa o tom podľa vlastných slov presvedčili aj Bratislavčania. Vypočujte si autentickú nahrávku TU.

Nie je to žiadny vtip. Zvuky zaznamenali ľudia na celom svete. Na internete sa stále objavujú videá, ktoré zaznamenávajú tento zvuk. Presvedčte sa o tom sami. O zvláštnych zvukoch sme informovali už vo februári, VIAC TU. 

UFO na Slovensku

Amatérsku kameru vytiahol aj 45-ročný Pavol zo Starej Ľubovne, pôvodne sa chcel venovať iba mesiacu v splne, no na oblohe videl niečo ako UFO. "Sa mi tam začal objavovať nejaký objekt, ktorý mi pred kamerou začal kmitať, hýbať sa. Tak som sa na neho zameral," hovorí autor videa Pavol Szentivaniy. Video nájdete TU.

V júni 2013 sa podarilo nad Pezinkom natočiť nášmu divákovi záhadný objekt. V jednu chvíľu zrýchľoval, potom spomaľoval, no a v jednom okamihu sa úplne zastavil. Lietadlo to však mohlo byť len ťažko. Pozrite si záznam.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy