Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Invázia z vesmíru?! Čudné zvuky počuť v Bratislave aj Prahe
Zdielať na

Invázia z vesmíru?! Čudné zvuky počuť v Bratislave aj Prahe

BRATISLAVA / Je úplne jedno, kde sa nachádzate. Zem vydáva v poslednej dobe divné zvuky, ktoré znejú dosť strašidelne. Tentokrát sa o tom podľa vlastných slov presvedčil aj obyvateľ Bratislavy.

Zvuky zaznamenali ľudia po celom svete

Nie je to žiadny vtip. Zvuky zaznamenali ľudia na celom svete. Na internete sa stále objavujú videá, ktoré zaznamenávajú tento zvuk. Presvedčte sa o tom sami. O zvláštnych zvukoch sme informovali už vo februári, VIAC TU. 

Ešte vo februári reagoval na stránke pod článkom, ktorý je spomenutý vyššie, filmový strihač. "Porovnával som si v strihovom programe tie zvuky so zvukmi z filmu "RED STATE". Prekvapivo sa zhodujú. Tramtaradáaaaa ZÁHADA VYRIEŠENÁ! Urobil to jeden človek na youtube a tak sa teda pripojili ďalší... presne ako Gangnam style, či Harlem Shake, ktorý teraz fičí," napísal Štefan. 

Invázia z vesmíru alebo reklama?

Poslednú nahrávku na YouTube zavesila Kimerley Wookey z Kanady a už teraz má viac ako milión vzhliadnutí a stovky špekulatívnych komentárov. Diskutéri sa zaoberajú tým, odkiaľ môžu zvuky pochádzať.

Podľa portálu blesk.cz niektorí ľudia hovoria, že zem naozaj zažije inváziu z vesmíru. Iní tvrdia, že ide o reklamnú kampaň na nový horor.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy