Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Novinky medzi mobilnými telefónmi starnú veľmi rýchlo
Zdielať na

Novinky medzi mobilnými telefónmi starnú veľmi rýchlo

Ak ste si len pred niekoľkými týždňami kúpili nový mobil alebo tablet a už teraz máte pocit, že je zastaralý, nie ste ďaleko od pravdy. Technika ide dopredu neuveriteľným tempom a čo sa pred rokom považovalo za "vychytávku" je dnes out.

Šéfredaktor PC Revue dnes v v štúdiu televízie JOJ predstavil len niekoľkodňové novinky medzi mobilnými telefónmi. Ondrej Macko ich videl na veľkej výstave v Barcelone naživo.

Hitom je hybrid tabletu s mobilným telefónom 

"Najlacnejší mobil za 15 eur, bez zliav, stačí nabíjať raz za mesiac, no najkvalitnejšie a najlepšie smartfóny, ktoré stoja 600 až 700 eur treba nabíjať každý deň," hovorí Ondrej Macko z PC Revue

Na výstave v Barcelone ho najviac zaujal výrobok pripomínajúci "niečo" medzi tabletom a mobilným telefónom. "Je to taká skladačka. V otvorenom stave je to ideálne na prezeranie webových stránok a v zavretom to slúži ako telefón, ktorý je ale prekvapujúco tenký a ľahký," zdôrazňuje Ondrej Macko.

Záujem verejnosti však určite upútajú aj telefóny totálne odolné voči vode, či mobily, ktoré plne nahrádzajú platobnú kartu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA - ilustračné

Súvisiace články