Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
UFO nad Denverom? Expert nenachádzal slov...
Zdielať na

UFO nad Denverom? Expert nenachádzal slov...

Vlnu polemiky rozprúdil záhadný objekt, ktorý sa minimálne dvakrát vznášal nad americkým Denverom. Tamojšia televízna stanica KDRV preto oslovila renomovaného leteckého experta. Ale ani ten nepodal uspokojivé vysvetlenie.

Nikto si to nevie vysvetliť

Jedni tvrdia, že ide naozaj o neidentifikovateľný lietajúci objekt. Druhí, že sú to chrobáky. Muž, ktorý objekt nasnímal na vrchole kopca Federal Heights, chce pritom zostať v anonymite. Televízii KDRV tvrdil, že sa na oblohe objavuje niekoľkokrát do týždňa.

Stanica sa rozhodla jeho domnienky overiť a na miesto vyslala vlastného reportéra Noaha Skinnera. Ten si najprv myslel, že žiaden záhadný objekt na kamere nezachytil, no na spomalených záberoch je vidno, že sa mýlil.

Televízia sa potom obrátila na leteckého experta Steva Cowella. "Neviem to identifikovať. Nie je to lietadlo, nie je to helikoptéra, rozhodne to nie sú vtáci," povedal pre televíziu KDRV. 

Severoamerické veliteľstvo protivzdušnej obrany údajne v tom čase na oblohe nič podozrivého nezachytilo. Vyrojilo sa tak množstvo otázok. Expert tvrdí, že to nie je ani hmyz. Ten by sa totiž neobjavoval pravidelne.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články