Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Záhadný modrý objekt na oblohe v Arizone...
Zdielať na

Záhadný modrý objekt na oblohe v Arizone...

Na juhozápade Spojených štátov amerických spozoroval manželský pár v piatok večer záhadný neidentifikovateľný objekt. Vznášal sa na oblohe a svietil údajne na modro. Ihneď upovedomili nadšencov z organizácie zaoberajúcej sa UFO.

Manželia boli nadšení

"Šla som sa trochu večer prejsť na dvor, aby som sa nadýchala čerstvého vzduchu. Pozrela som sa hore a uvidela som záhadný objekt, ktorý svietil namodro. Niekoľko sekúnd som sa na neho pozerala. Robil na oblohe malé kruhy. Nebola to helikoptéra ani lietadlo," píše na stránke lightsinthetexassky.blogspot.sk jedna z blogeriek z amerického Phoenixu. 

Potom sa údajne na nebeské divadlo prišiel pozrieť aj jej manžel. Vraj to vyzeralo akoby sa "to" hralo v oblakoch. Objekt sa pohyboval veľmi elegantne, bez najmenších problémov.

Celé to trvalo asi desať minút, potom odletel smerom na juhovýchod. Oboch manželov záhadný výjav nadchol.

Britská vláda a UFO

Nadšencom nevysvetliteľných javov dáva do istej miery za pravdu aj britská vláda. Vyplýva to z dokumentu z roku 1995, ktorý vypracoval agent tajných služieb. Píše sa v ňom, že s UFO sa stretol napríklad majiteľ hotela vo Walese. Istý policajt zazrel zase záhadný objekt nad štadiónom londýnskeho futbalového klubu Chelsea.

Podľa zamestnanca zvláštneho oddelenia pre UFO, ktoré však v roku 2009 skončilo svoju existenciu, je prehnané, keď si ľudia predstavujú že pracovisko zahŕňalo špeciálne vedecké tímy rozmiestnené po celej krajine. Motívov týchto návštev mohlo byť hneď niekoľko - buď vojenské dôvody snaha sledovať vývoj vedy alebo turizmus.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

lightsinthetexassky.blogspot.sk

Súvisiace články