Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Voňavý zázrak na trhu! Nadváhy má ženy zbaviť parfém
Zdielať na

Voňavý zázrak na trhu! Nadváhy má ženy zbaviť parfém

Milé dámy! Nastal koniec diétam a cvičeniu. Prebytočných kíl sa vraj môžete zbaviť oveľa jednoduchším spôsobom. Na trh totiž v týchto dňoch francúzsky výrobca pustil novú voňavku, ktorá podporuje chudnutie. Inými slovami - prestanete byť hladné a vymetať chladničky.

Bez diét, bez pohybu, bez jedla

Ako výrobca sám hovorí, stačí voňavku pravidelne používať a prebytočné kilá zmiznú bez toho, aby ste cvičili či dodržiavali drastické diéty. Jej zloženie totiž vyvoláva vylučovanie B-endorfínov, teda neurologicky aktívne látky, putujúce do mozgu a vyvolávajúce pocit pohody.

Znižujú tiež nervozitu a nutkanie prejedať sa. "Japonský výskum spred 5 rokov ukázal, že ťažké kvetinové vône utlmujú metabolizmus a ľahké ovocné ho zase stimulujú," vysvetlila vedúca parfumérie Mirka Zlejšia. "Ak je to na chudnutie, určite by to každá žena chcela vyskúšať. A ak by to fungovalo, tak sa to bude predávať jedna radosť."

Zázračný parfém chcú už tisícky žien

Na našom trhu síce tento výrobok ešte nenájdete, no o zázračnú vôňu prejavilo záujem už 6000 žien! Okrem iného obsahuje aj kofeín, karnitin a ďalšie zložky, ktoré vyvolávajú rozklad tukov.

Odborníci na zdravú výživu ale dvíhajú varovný prst. Ľudstvo stále hľadá instantné riešenie nadváhy, no výsledok väčšinou chce dosiahnuť bez námahy či bez toho, aby sa o to sami pričinili. A to je problém. Treba totiž zmeniť spôsob stravovania a života. A pohyb je rovnako dôležitý...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články