Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Čo má spoločné pápež Benedikt XVI. s Madonnou? Parfém!
Zdielať na

Čo má spoločné pápež Benedikt XVI. s Madonnou? Parfém!

Nielen s Madonnou, ale aj Katy Perry, Stingom, Evou Mendez či Sarah Jessica Parker! K nim sa teraz do rady postavila aj hlava rímskokatolíckej cirkvi. Spoločnú majú známu a po celom svete obľúbenú parfumérku z Talianska, ktorá má vyvinúť originálny parfém pre Benedikta XVI...

Voda nádeje aj Voda viery

Silvana Casoli zo severotalianskeho mesta Reggio Emilia je známa svojimi vôňami po celom svete. Jednak vysoko postavenými osobami a celebritami, s ktorými spolupracovala na vyvinutí ich vlastných vôní, jednak si meno spravila už aj medzi duchovne postavenými. Vyvinula pre rímskokatolícku cirkev vône s príznačnými názvami Voda nádeje či Voda viery.

Parfém LEN pre pápeža

Tak sa dostalo jej meno až k pápežovi Benediktovi XVI. Pre neho teraz vyvíja novú vôňu, ktorá má presne odrážať pápežovu osobnosť a vystupovanie. Zároveň lásku k prírode, lesom a zvieratám z jeho rodného Nemecka či mier a pokoj. Medzi ingredienciami nájdete aj kvety citrónovníka či jarnú trávu.

Presný zoznam však Casoli odmieta zverejniť s tým, že jeho esencie a zloženie nikdy nezopakuje pre kohokoľvek iného. A otázkou ostáva ešte jeho názov...

Ak by sa stihol vyrobiť už tento rok, snáď by sme jeho vôňu mohli zachytiť aj my, Slováci. Veľa z nich totiž verí, že by Slovensko mohol pápež navštíviť symbolicky na tohtoročnú jeseň. Pozrite si VIDEO!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy