Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž zaútočil na manželku nožom, potom sa obesil
Zdielať na

Muž zaútočil na manželku nožom, potom sa obesil

MALÉ UHERCE / V pondelok v noci bodol muž v Malých Uherciach pri Partizánskom 42-ročnú manželku, ktorú museli následne previezť do nemocnice. Po útočníkovi vyhlásila polícia pátranie. Našla ho až v stredu večer jeho dcéra. Muž už nejavil známky života.

Manžel vytiahol na ženu nôž v čase, keď sa vracala domov. Stalo sa tak v pondelok okolo polnoci len niekoľko metrov od domu manželského páru. Najskôr sa začali hádať. Po chvíľke na ňu vytiahol nôž. 

"Muž ženu pichol do oblasti brucha, pričom jej spôsobil bodnú ranu širokú asi tri centimetre," upresnil trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička. Žena skončila na oddelení anesteziológie a intenzívnej medicíny. "Čepeľ zasiahla z časti aj pankreas. To bolo to najvážnejšie zranenie, ktoré jej útočník spôsobil," povedal námestník nemocnice v Partizánskom Gabriel Krbúšik.

​Šťastie v nešťastí

Napriek tomu lekári tvrdia, že mala šťastie v nešťastí. "Keby nôž zasiahol nejakú väčšiu cievu, krvácanie by bolo mohutnejšie a priamo by ju to ohrozilo na živote," dodal Krbúšik. Jej stav je stabilizovaný. Lekári sú však v ďalších prognózach veľmi opatrní. "Poranenie pankreasu sa môže ešte komplikovať," povedal  Krbúšik.

Páchateľ následne po čine ušiel. Polícia po ňom intenzívne pátrala, hľadali ho dokonca aj v horách. Hľadaného muža nakoniec našla jeho dcéra obeseného na verande hospodárskeho domu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy