Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Smrteľná nehoda na diaľnici D1
Zdielať na

Smrteľná nehoda na diaľnici D1

DUBNICA NAD VÁHOM, TRENČÍN / Na diaľnici D1 došlo k smrteľnej nehode. Tridsaťročný vodič medzi Dubnicou nad Váhom a Trenčínom prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom. Muž neprežil.

Za nepochopiteľnú chybu zaplatil životom. Tridsaťročný Karol z Hlohovca vošiel na diaľnicu D1 pri Trenčíne v protismere. Podľa všetkého sa zaradil vpravo a pomaly zrýchľoval. Po asi 300 metroch sa čelne zrazil s oproti idúcim autom. V ňom sa viezla 46-ročná Poľka s jej 18-ročným synom.

"Jedno auto sa pravdepodobne pohybovalo rýchlosťou 70 až 80 kilometrov za hodinu. Druhé išlo rýchlosťou 110 až 120 kilometrov za hodinu," uviedol súdny znalec Milan Holéci.

TV JOJ/Ľubo Trautenberger

Po silnom čelnom náraze zostali vodiči zakliesnení v zdemolovaných autách. Horšie na tom bol vinník nehody, ktorého hasiči vyslobodzovali v bezvedomí.

"Muž utrpel závažné poranenia celého tela. Bol v kritickom stave. Na mieste ho museli resuscitovať," informoval hovorca záchranárov Jozef Minár.

Záchranári Karola na chvíľu síce oživili, no počas prevozu do nemocnice mu opäť začali zlyhávať životné funkcie. Napokon museli konštatovať smrť.

Poľka so synom sú podľa najnovších informácii televízie JOJ mimo ohrozenia života.

Zdielať na

Súvisiace články