Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Smrteľná nehoda v Nadliciach. Do auta narazila cisterna
Zdielať na

Smrteľná nehoda v Nadliciach. Do auta narazila cisterna

NADLICE / Pri obci Nadlice v okrese Partizánske v piatok dopoludnia vyhasol ľudský život. Štyridsaťšesťročný vodič doplatil na nepozornosť. Vychádzal z vedľajšej cesty na hlavnú. Podľa doterajších zistení najskôr zastavil, a potom sa pohol. V plnej rýchlosti do neho narazila cisterna. Osobné auto skončilo v jarku. Napriek rýchlemu zásahu lekárov vodič podľahol zraneniam na mieste.

Vodič osobného auta mal namierené do Partizánskeho. Len čo vyšiel z obce Nadlice, zrazil sa s cisternou. Plánoval ísť k lekárovi na rehabilitáciu. Na križovatke, cez ktorú jazdil denne, ale urobil chybu. "Štyridsaťšesťročný Viktor jazdil na vozidle škoda Fabia od Nadlíc smerom na Partizánske. Na križovatke nedal prednosť po hlavnej ceste idúcemu vozidlu Iveco s cisternou, ktoré riadil 49-ročný Peter z Hlohovca," informuje hovorkyňa trenčianskej polície Elena Antalová.

Všetko pre záchranu jeho života robili nielen lekári, ale aj hasiči. "My sme pomáhali s oživovaním. Podľa vyjadrenia lekára tam boli také zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom," vysvetľuje veliteľ zásahu Stanislav Ondrejka. 

Súvisiace články