Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kolegovia našli Jakuba na chate rodičov s bodnou ranou v krku
Zdielať na

Kolegovia našli Jakuba na chate rodičov s bodnou ranou v krku

LIPTOVSKÁ KOKAVA / Správa o smrti 23-ročného Jakuba otriasla Liptovskou Kokavou (okres Liptovský Mikuláš). Kolegovia z práce ho našli s bodnou ranou v krku na chalupe jeho rodičov. Zatiaľ sa nedá vylúčiť násilná smrť, samovražda ani nešťastná náhoda.

Mladého muža s bodným poranením našli v piatok v dopoludňajších hodinách kolegovia z práce. "Neprišiel do práce. Mal v Mikuláši nejakú reštauráciu, tak ho začali hľadať," hovorí suseda.

Pri tele našli nôž

Dvadsaťtriročného Jakuba našli v chalupe patriacej rodičom. Podľa susedov dom nebol zamknutý a auto mladého podnikateľa stálo vo dvore. "Záchranári boli privolaní k pacientovi s bodnou ranou v krku, nejavil už žiadne známky života. Na mieste už bola polícia," uviedla hovorkyňa záchrannej skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Policajti vedľa jeho tela našli nôž. Či išlo o zbraň, ktorá spôsobila smrteľné zranenia, zatiaľ nie je známe. "K príčine smrti bol vyšetrovateľom pribratý znalec z odboru súdne lekárstvo," uviedla hovorkyňa žilinskej krajskej polície Jana Baloghová.

Najmladší muž

"Bolo tu ticho, neviem čo sa mohlo stať," hovorí suseda. Obyvatelia z okolia si udalosť nevedia vysvetliť. Členov rodiny poznajú ako slušných a pracovitých ľudí.

"Oni sú dobrí a spoľahliví rodičia. Obaja robia a pozrite, ako si dali všetko do poriadku," hovorí suseda. "Mali troch synov a tento bol najmladší," dodáva ďalšia suseda. Viac odpovedí do tohto tragického prípadu by mali vniesť výsledky pitvy.

Pozrite si priloženú reportáž:

Najčítanejšie správy