Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nehoda pri Zvolene, v aute sedeli dve malé deti
Zdielať na

Nehoda pri Zvolene, v aute sedeli dve malé deti

ZVOLEN / Na vjazde do Zvolena havarovala mladá žena s dvomi malými deťmi. Po náraze do stĺpa vedľa čerpacej stanice sa auto prevrátilo na strechu. Vodičku premohla únava, podľa polície išlo o mikrospánok. Deťom vo veku 4 a 7 rokov sa nič nestalo.

V aute, ktoré skončilo v stĺpe pri ceste, sedeli deti vo veku štyroch a siedmych rokov. Po prudkom náraze sa vozidlo prevrátilo na strechu, pred zraneniami deti zrejme zachránilo aj to, že sedeli v autosedačkách. Pod nehodu sa podpísal mikrospánok, mladá žena za volantom zaspala.

"Vodič si nie je schopný uvedomiť, čo sa deje, lebo nie je pri vedomí," vysvetľuje Tomáš Mydlo zo záchrannej asistenčnej služby. Tridsaťjedenročná vodička sa z prevráteného auta dokázala dostať sama, jej malé deti na mieste prezreli záchranári.

Žena cestovala z obce vo Veľkokrtíšskom okrese, za sebou mala desiatky kilometrov, podľa záchranárov ju zrejme premohla únava počas dlhej jazdy.

"Žena dostala 400-eurovú pokutu," povedala  hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová. Na tomto úseku cesty sa podobná nehoda stala aj pred mesiacom. Vtedy havaroval 28-ročný muž, ktorý rovnako ako teraz 31-ročná vodička za volantom zaspal. 

V pondelok sa stala nehoda, ktorá skončila omnoho tragickejšie:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy