Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vo Zvolene sa zrazil kamión s autom. Vytekali litre nafty
Zdielať na

Vo Zvolene sa zrazil kamión s autom. Vytekali litre nafty

ZVOLEN / Havarovaný kamión a auto zablokovali cestu na výjazde zo Zvolena. Rumunský kamionista viezol drevené palety z Poľska, keď mu do jazdnej dráhy náhle vošiel 23-ročný vodič osobného auta. Na cestu vytekali litre nafty z prederavenej nádrže kamióna. Hasiči museli cestu posypať, pretože sa tam šmýkalo a hrozili ďalšie zrážky.

Nehoda sa stala už za tmy, na výjazde zo Zvolena. Podľa polície je vinníkom 23-ročný vodič osobného auta, ten zo zatiaľ neznámych príčin prešiel náhle do protismeru. Nabúral do prichádzajúceho rumunského kamióna naloženého drevenými paletami. Po náraze vozidlá od seba zastavili na desiatky metrov. Na osobnom aute odtrhlo aj koleso, vodič mal veľké šťastie, že sa nezranil. Úlomky plechov ešte zasiahli ďalšie osobné auto, ktoré práve úsekom prechádzalo.

Vinník dostal 150-eurovú pokutu. Z poškodenej nádrže kamióna na vozovku unikala nafta. Hasiči ju museli čo najrýchlejšie prečerpať. Na ceste sa šmýkalo, museli ju posypať, hrozili totiž ďalšie nehody. Cesta bola ťažko prejazdná niekoľko hodín.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy