Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sáru a Mateja našli v Novej Bani
Zdielať na

Sáru a Mateja našli v Novej Bani

NOVÁ BAŇA / Tínedžerov Sáru a Mateja našli v piatok popoludní v Novej Bani. Televízii JOJ to potvrdila Sárina matka. Od utorka po dvojici z Lučenca pátrali policajti. Šestnásťročná Sára a sedemnásťročný Matej sa pobalili a odišli z domu. Zanechali aj list na rozlúčku.

Náhodní okoloidúci si dvojicu všimol pri rieke Hron. Mali tam postavený stan a osviežovali sa v rieke. Momentálne sa nachádzajú na policajnej stanici v Novej Bani. "Na políciu volal 16-ročný tínedžer, ktorý oznámil, že videl nezvestnú Sáru a Mateja. Na miesto vyrazila okamžite policajná hliadka, ktorá ich na opísanom mieste našla. Obidvaja sú v poriadku a v súčasnosti vykonávame úkony súvisiace s ich nezvestnosťou," informuje policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Dvojicu naposledy videli pred pár dňami okolo dvanástej popoludní na železničnej stanici v Lučenci, sadli vraj na vlak smerujúci do Bratislavy.  "Ja som čakala na vlak a oni si kupovali lístky. Ja som toho chlapca poznala, lebo je prvák na našej škole. Mali zložené veci na takom stolíku. Že isto niekam cestujú. Zobrali si veci a išli na ten vlak," hovorí študentka Viki.

Študenti si zobrali finančnú hotovosť. Išlo o mimoriadne pátranie, keďže sú ohrození na živote a zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy