Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
SLOTA: Mali by sme sa vykašlať na celú úniu!
Zdielať na

SLOTA: Mali by sme sa vykašlať na celú úniu!

Slovenská národná strana vyzýva vládu a NR SR, aby sa vážne zaoberali možnosťou vystúpenia z Európskej únie. Okrem toho Ján Slota označil Viktora Orbána za diktátora a kosovského premiéra za masového vraha.

„EÚ začína byť mlynským kameňom, ktorý nás môže ponoriť veľmi hlboko,“ vyhlásil dnes na tlačovej besede predseda SNS Ján Slota. Kríza podľa neho môže byť začiatkom konca EÚ. „To, čo sa deje s eurom, dolárom, to sa skončí veľmi zle,“ dodal. Upozornil, že jeden z karibských ostrovov, ktorý patrí Francúzsku, dosiahol, že bol vyňatý spod jurisdikcie Európskej únie. „To nebude prvá lastovička. To bude začiatok konca EÚ,“ zdôraznil.

sita

Slota upozornil, že 6. júna SNS oslávi 140. výročie vzniku strany. „SNS sa nespreneverila svojmu poslaniu - boju za slovenský národ a štátnosť,“ vyhlásil predseda SNS.

Maďarského premiéra Viktora Orbána kritizujú všetci predstavitelia EÚ a on hovorí o najlepších vzťahoch Maďarska so susednými štátmi, vyhlásil Slota. Podľa neho by sa poprední činitelia EÚ nemali zaoberať Alexandrom Lukašenkom, ale Orbánom. „Diktátorom nie je Lukašenko, ale Orbán,“ vyhlásil. Slota upozornil, že v Bielorusku nikto nehladuje a každý má prácu.

Najčítanejšie správy