Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena prepašovala na hlavné pojednávanie s Kočnerom mobil, napriek prísnej kontrole
Zdielať na

Žena prepašovala na hlavné pojednávanie s Kočnerom mobil, napriek prísnej kontrole

BRATISLAVA / Jedna zo žien, ktorá bola na hlavnom pojednávaní v prípade kauzy Zmenky, prepašovala v prvý deň súdneho konania do pojednávacej miestnosti mobilný telefón. To je ale zakázané. Informáciu pre TV JOJ potvrdila riaditeľka komunikácie Zboru väzenskej a justičnej stráže.

Žena prešla cez detekčnú kontrolu s mobilným telefónom. Príslušníkov ZVJS o tom informoval jeden z prítomných na pojednávaní. Ženu vykázali z priestorov Justičného paláca a incident riešia ako priestupok. V prípade, ak sa zistí pochybenie pracovníkov ústavu, kompetentní vyvodia dôsledky. 

"Generálne riaditeľstvo Zboru väzenskej a justičnej stráže potvrdzuje, že dňa 9. septembra 2019 sa civilná osoba dopustila priestupku, a to vnesením mobilného telefónu do priestorov hlavného pojednávania v ÚVV a ÚVTOS Bratislava. Dotyčná osoba bola v momente zistenia priestupku vykázaná z priestorov ústavu a zároveň bolo v danej veci začaté priestupkové konanie. Okolnosti mimoriadnej udalosti sú predmetom šetrenia a v prípade zistenia pochybenia zo strany personálu ústavu budú vyvodené príslušné dôsledky," povedala pre TV JOJ Katarína Nováková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy