Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V piatok v noci havarovali policajti
Zdielať na

V piatok v noci havarovali policajti

Zdroj: TV JOJ

V piatok o 22:40 došlo na križovatke Elektrárenskej a Letnej ulice v Spišskej Novej Vsi k dopravnej nehode medzi služobným policajným vozidlom KIA CEE´D a Škodou Fabia Combi.

V piatok o 22:40 došlo na križovatke Elektrárenskej a Letnej ulice v Spišskej Novej Vsi k dopravnej nehode medzi služobným policajným vozidlom KIA CEE´D a Škodou Fabia Combi. Vodič Fabie - 21-ročný Vladimír K. prechádzal cez križovatku na zelenú, keď z ľavej strany prechádzali dve policajné autá so zapnutými výstražnými svetelnými a zvukovými znameniami s právom prednostnej jazdy. Uprostred križovatky došlo k zrážke, keď Škoda Fabia prednou stranou narazila do pravej strany služobného vozidla.

Pri dopravnej nehode vodič policajného auta utrpel ľahký otras mozgu, tržné rany s dobou liečenia a PN cca 14 dní a jeho 34-ročný kolega utrpel pohmoždenie hlavy s dobou liečenia a PN cca 10 dní. Vodič Vladimír K. utrpel podvrtnutie krčnej a hrudnej chrbtice, pohmoždenie a odreniny ľavej hornej končatiny s dobou liečenia a PN cca 14 dní a jeho 18-ročná spolujazdkyňa utrpela podvrtnutie krčnej chrbtice s dobou liečenia a PN cca 10 dní.

Druhé služobné motorové vozidlo v kolóne - Škoda Fabia sa dopravnej nehode vyhla včasnou reakciou vodiča. Účastníci dopravnej nehody pred jazdou nepili. Na služobnom vozidle KIA bola spôsobená škoda vo výške 300 tisíc Sk, na vozidle Fabia 120 tisíc Sk.

Zranený 30-ročný policajt je na pozorovaní v NsP Spišská Nová Ves, ostatní zranení boli po ošetrení prepustení do domáceho liečenia. Podľa doterajšieho objasňovania dopravnú nehodu zavinil vodič Vladimír K., informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Zdielať na

Najčítanejšie správy