Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž s pervitínom vo vrecku skončil za mrežami
Zdielať na

Muž s pervitínom vo vrecku skončil za mrežami

Zdroj: TV JOJ

Pri domovej prehliadke v byte obvineného policajti našli fajky, striekačky a približne 50 gramov marihuany, z ktorej sa dalo vyrobiť 200 bežných dávok drogy.

Košičan Peter G. (34 rokov), u ktorého policajti počas bezpečnostnej prehliadky v bare na košickom sídlisku Dargovských hrdinov našli cigaretovú škatuľku s bielym práškom, je stíhaný väzobne.

Pre agentúru SITA to dnes potvrdil hovorca Krajskej prokuratúry v Košiciach Milan Filičko. Podľa policajných zdrojov narkotest ukázal, že v škatuľke bol pervitín.

Pri následnej domovej prehliadke v byte obvineného policajti našli fajky, striekačky, plastové trubičky, digitálnu váhu, vrecko s obsahom zelenej sušiny, semienka konope siatej a približne 50 gramov marihuany, z ktorej sa dalo vyrobiť 200 bežných dávok drogy.

V byte mal bez povolenia aj samonabíjaciu zbraň so zásobníkom a 15 nábojmi. Podľa Filička ide o pištoľ ČZ 83, kalibru 7.65 Browning.

Petra G. vyšetrovateľ stíha pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, ako aj pre nedovolené ozbrojovanie.

Ako spresnila hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Marcela Gálová, obvineného vzal sudca Okresného súdu Košice I do väzby z odôvodnenej obavy, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať.

Zdielať na

Najčítanejšie správy