Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík spadol zo siedmich metrov z odkvapovej rúry
Zdielať na

Mladík spadol zo siedmich metrov z odkvapovej rúry

LIPANY / Mladík spadol v piatok večer z približne 7 metrovej výšky. Liezol po odkvapovej rúre, ktorá sa zlomila a mladík sa zrútil na zem. So zraneniami celého tela skončil v nemocnici.

Partia kamarátov sa večer zabávala pri budove základnej školy. Všetko sa ale zvrtlo, keď sa jeden z nich rozhodol, že vylezie po odkvapovej rúre. Tá sa vo výške asi 7 metrov zlomila a mladík skončil na zemi. Na pomoc mu prišli hasiči aj záchranári. "Príslušníci poskytli zranenému prvú predlekársku pomoc, následne bol odovzdaný do opatery RZP," informuje riadiaci dôstojník hasičov, Kamil Šoltis.

Mladý muž mal viacero zranení, najmä poranenie hlavy a chrbtice. Záchranári ho pri vedomi odviezli do prešovskej nemocnice. Podľa miestnych zohral v tomto prípade úlohu s najväčšou pravdepodobnosťou aj alkohol. "Človeka so zdravým rozumom by to ani nenapadlo, že by mohol liezť na rínu v takej výške."

V parku pri škole sa podľa slov svedkov často schádzajú partie mladých. Občas im vraj robí spoločnosť aj alkohol, no doteraz nikdy nič podobné nevyviedli. Liezť po stene budovy držiac sa odkvapovej rúry sa zranenému mladíkovi poriadne vypomstilo.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy