Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Traja lúpežníci muža zbili a okradli
Zdielať na

Traja lúpežníci muža zbili a okradli

Mladému mužovi spôsobili ľahké zranenia a škodu vo výške 1500 korún. Utiekli so slovami "už stačilo".

Polícia pátra po troch neznámych páchateľoch, ktorí v sobotu predpoludním pred vstupnou bránou do mestského cintorína v Revúcej lúpežne prepadli 21-ročného muža.

Ako agentúru SITA informovala zástupkyňa banskobystrickej policajnej hovorkyne Petra Babulicová, páchatelia pristúpili k 21-ročnému mužovi, jeden z páchateľov ho spredu chytil za oblečenie a zvalil ho na zem.

Druhý páchateľ ho kopol do hrudníka. Poškodený sa začal brániť a jedného z útočníkov udrel päsťou do tváre, no následne k nemu pristúpil tretí páchateľ a podkopol mu nohy.

Poškodený potom opäť spadol na zem, kde ho dvaja páchatelia držali a tlačili k zemi a tretí páchateľ mu prehľadával vrecká nohavíc. Z vrecka mu ukradol mobilný telefón. Keď mu lupič chcel vybrať zo zadného vrecka nohavíc peňaženku, poškodený ho nohou odstrčil.

Potom, na slová jedného z páchateľov "už stačilo", poškodeného pustili a z miesta utiekli. Mladému mužovi spôsobili ľahké zranenie a škodu 1500 korún. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci lúpeže.

Zdielať na

Najčítanejšie správy