Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Výbuch ťažko zranil dievčatko
Zdielať na

Výbuch ťažko zranil dievčatko

Iba 6-ročné dievčatko sa stalo obeťou výbuchu kotla v dedine Sládkovičovo pri Galante. Dievčatko je ťažko zranené a má rozsiahle popáleniny. V týchto chvíľach je v nemocnici v Bratislave. POZRITE SI VIDEO.

Iba 6-ročné dievčatko sa stalo obeťou výbuchu kotla v dedine Sládkovičovo pri Galante. Dievčatko je ťažko zranené a má rozsiahle popáleniny. V týchto chvíľach je v nemocnici v Bratislave.

Malá Andrejka je v takom vážnom stave, že na miesto nešťastia volali záchranárov vrtuľníkom. Príchod sanitky a jej prevoz do ružinovskej nemocnice v Bratislave by ju mohol stáť život.

Kotol vybuchol približne o druhej popoludní. Nikto iný nebol zranený, lebo nikto nebol v tej chvíli v kúpeľni. Bola tam len Andrejka, ktorá sa kúpala. Výbuch bol taký silný, že poškodil aj samotný rodinný dom. Podľa prvých odhadov škoda predstavuje asi 100 tisíc korún.

Trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová agentúre SITA povedala, že rodičia podali okamžite trestné oznámenie, aby polícia prípad prešetrila. Kotol totiž len nedávno nanovo inštalovali, a tak je možné, že za výbuch môžu nepozorný pracovníci, ktorí to robili.

Podľa ošetrujúceho lekára je Andrejkin stav vážny. " Dýchajú za ňu prístroje, napojili sme ju na umelú ventiláciu. Má popálených 40 percent tela. Bude mať trvalé následky..."

Andrejku museli z Ružinova previezli na  ARO na Kramároch.

Pozrite si video:

Pozrite si o udalosti reportáž v Novinách TV JOJ, na mieste nešťastia bola v týchto chvíľach na popáleninovej klinike nemocnice v Ružinove (Bratislava) je reportérka Jana Pišteková.

Zdielať na

Najčítanejšie správy