Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V zamknutom byte našli policajti mŕtvoly muža a jeho matky
Zdielať na

V zamknutom byte našli policajti mŕtvoly muža a jeho matky

Na základe oznámenia susedov našli policajti dve mŕtvoly - 29-ročného muža a jeho 54-ročnej matky.

V utorok v neskorých večerných hodinách otvorili policajti za asistencie hasičov byt na ulici M. R. Štefánika vo Zvolene. Do bytu zamknutého zvnútra na siedmom poschodí sa polícia a hasiči dostali cez balkón od susedov.

Políciu zavolali susedia, 54-ročnú ženu ani jej syna už niekoľko dní nevideli, v ich byte bolo podozrivo ticho a na chodbe sa začal šíriť silný zápach. Hasiči sa do bytu dostali cez susedný balkón, byt bol zamknutý zvnútra. Naskytol sa im otrasný pohľad, všade bolo plno krvi, na zemi ležala matka aj jej 29-ročný syn.

Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, pravdepodobnou bol príčinou smrti u obidvoch šok z vykrvácania.

Polícia zatiaľ nevie, čo sa presne  v byte odohralo. Všetko nasvedčuje tomu, že sa tu odohrala veľká bitka. Všade boli porozhadzované veci, matka so synom na seba pravdepodobne zaútočili nožmi aj rozbitými fľašami od alkoholu. Obaja si navzájom spôsobili množstvo zranení. Podľa súdneho znalca museli v mukách zomierať niekoľko hodín. 

Matka aj so synom patrili v dome medzi problémových. Obaja holdovali alkoholu, boli nezamestnaní a hádky boli u nich na dennom poriadku.

Susedia nechápu, prečo ani jeden z nich nevolal o pomoc. Včasný lekársky zásah mohol zachrániť aspoň jedného z nich. Hoci v dome vedeli, že ich spolunažívanie nebolo práve pokojné, nikto z nich nečakal, že skončí takto tragicky.

Jednou z možných verzií je aj vzájomné fyzické napádanie. Pravdepodobne tu zohral svoju úlohu aj alkohol. V byte našli policajti aj peniaze, preto nepredpokladajú, že by mohlo ísť o lúpežný motív. Vyšetrovateľ pracuje na viacerých verziách ich úmrtia.

Zdielať na

Najčítanejšie správy