Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Šimonko sa narodil ako posledný v roku 2013
Zdielať na

Šimonko sa narodil ako posledný v roku 2013

BRATISLAVA / Niekto oslávi nový rok na žúrke, v byte, alebo v meste, iní v pôrodnici. Aj Andrea sa lúčila so starým rokom v nemocnici. No nakoniec nebola sama. Na svet priniesla Šimonka.

Vydrž, budeš v telke

2 hodiny a 5 minút delilo malého Šimonka od toho, aby sa jeho tvárička objavila vo všetkých novinách a televíziách na Slovensku a aby bol prvým narodeným Bratislavčanom. "Mama hovorila vydrž, budeš v telke," opisuje mama Andrea.

V čase, keď ľudia zapĺňali ulice, Šimonkova mama, prvorodička prežívala kontrakcie a kto ich zažil, pochopí, že silvestrovské prvenstvo v tej chvíli rozhodne ide bokom. "Už som vôbec neuvažovala nad tým, som to chcela mať za sebou," dodáva.

Život nie sú preteky

A hoci mediálnou hviezdou vo veku len pár hodín života sa stal, čaká ho rovnako milujúca mamička ako maminka prvej bratislavskej slečinky Tatianky, ktorá už v rannom veku zažila mediálny záujem. Obe mamy želajú deťom krásny život.

Život nie sú preteky, a držíme palce, aby Šimonko, posledné bratislavské bábätko roku 2013, aj Tatianka, robili rodičom radosť.

Súvisiace články